Elele, Nisan 2020, NewYox edition

Book Format: Choose an option

Satın alma işlemi sonrası dergiyi saniyeler içinde tüm elektronik cihazlardan görebilirsiniz.  Derginin tamamını görmek için özel bir cihaza ve/veya yazılıma ihtiyaç yoktur. 

Ürün Bilgileri

Elektronik (Flip) Dergi: 118 sayfa
Boyut: 297 cm x 210 cm
Yayıncı: Dogan Burda (1 Nisan 2020)
Dil: Türkçe
Kategori: Kadın, aile, güzellik, cilt bakım


ÖNEMLİ NOT:

Ürün TEST amaçlı olarak konulmuştur.  SATIN ALMA işlemi gerçekleştirmeyin.  Yerleştirdiğiniz RESİM SİLİNİR.

İyi bir sonuç için resim teknik özelliklerini  dikkat ediniz.  Dergide görmek istediğiniz resmi  (BROWSE) düğmesine tıklayarak Upload edin, sonra Upload Your Image düğmesine tıklayın ve derginin ilk 15 sayfasını görün. Tamamını (118) görmek için solda yer alan Elektronik Dergi kısmından satın alma işlemi gerçekleştirin. 

SPECIFICATIONS


Elektronik (Flip) dergi: 118 sayfa
Kişiselleştirilmiş sayfa(lar): 11 ve 88
Resim Boyutu: 297 cm 210 cm
Çözünürlük: 72 - 300 dpi arası
Resim uzantısı: .jpg (farklı uzantılarda sonuç alınmaz)

Not: Resim arka planının açık renk olmasını tavsiye ederiz.


Türkiye’nin en köklü kadın dergisi Elele… Elele, 1976’da çıkan ilk sayısından bugüne kadar hep Türk kadının yanında yürüdü ve güvenli bir yol arkadaşı olmayı hedefledi... Modadan güzelliğe, teknolojiden otomobile, dekorasyondan psikolojiye birçok başlık altında, uzman görüşleri ile en doğru bilgiyi, kaynağından okurlarına ulaştırmaya çalıştı; ve hala bunun için çalışıyor. Elele, gündem yaratan röportajlara imza atmaya ve kendini sürekli yenilemeye devam ediyor. Yazar kadrosuyla da adından söz ettiriyor; Oben Budak, Kürşat Başar, Yonca Tokbaş ve Pucca, her ay yazılarıyla renk ve enerji katıyor… 

Elele’nin en sık kurduğu cümle ‘her kadın kendinden bir şey bulacak!’ Çünkü Elele, anlattığı her şeyi kadın dilinden anlatıyor…  

‘Her kadın kendinden bir şey bulacak!’ söylemimizi NewYox ile daha belirgin bir şekle getiriyoruz. Bu sayıda isteyen her kadın kendi resmini 88. sayfamızda Güzellik Editörümüz Gülru İncu tarafından hazırlanan Güzellik Haberinin ana modelinde bulacak. Preview kısmından resminizi yüklediğinizde dergimizin ilk 14 sayfasını ücretsiz görebileceksiniz. 

ELELE YAYIN YÖNETMENİ 
Gözde Kaynak


Publication date: 21-11-2020
Publisher: